Du er her:Hjem/Om Klar til Indkøb

Om Klar til Indkøb

 Forbrugerrådet Tænk står bag Klar til Indkøb.

Her på siden har vi samlet forskelligt undervisningsmateriale, som omhandler indkøb af mad i supermarkedet.

Der er materialer målrettet madkundskab i grundskolen  – både det obligatoriske fag og valgfaget samt materialer, der kan bruges på ungdomsuddannelser.

Der er digitale materialer og printbare analoge materialer, så det både kan bruges i klasseundervisning i madkundskabslokalet og hjemme hos den enkelte elev.

Det er vores håb, at materialet når ud til en masse danske børn og unge, så vi på den måde kan være med til at gøre fremtidens forbrugere til kritiske, vågne forbrugere, der stiller krav til den mad, de spiser og de varer, de køber.

Vil du holdes opdateret?

Ønsker du at få besked, når der kommer nyt indhold på siden, eller når vi søger testklasser til fremtidigt materiale eller klasser, der kan evaluere eksisterende materiale, er du velkommen til at skrive til projektleder Marie på madh@fbr.dk

Kompetente kræfter i vores følgegruppe

Klar til Indkøb har en følgegruppe af relevante aktører på området, der løbende giver feedback, sparrer og kommer med idéer til projektet og undervisningsmaterialet. Gruppens medlemmer kommer fra Foreningen for MadkundskabHello Kitchen, Grundskolen, GoCook og Landbrug & Fødevarer.

Klar til Indkøb er støttet af Promilleafgiftsfonden for landbrug.

Har du spørgsmål, kontakt: Marie Dehn Holgersen madh@fbr.dk